top of page

PALVELUT

LisFix tarjoaa jalkaterapeutin palveluita, klassista- sekä urheiluhierontaa, Dry Needling- hoitoa, imukuppihierontaa, akupunktiota, Intialaista päähierontaa sekä personal training- palveluita kaikenikäisille. Teemme lisämaksusta myös kotikäyntejä. 

Bare Feet

Jalkaterapia

Onko sinulla ihorikko jalkaterässä, vihoitteleeko vaivaisenluu, polvi tai lonkka? Vai tarvitsetko kenties jalkojenhoitoa? Jalkaterapiassa huolehditaan jalkojesi terveydestä hoitamalla alaraajojen eri kiputiloja, asentovirheitä ja toimintahäiriöitä. Jalkaterapiassa saat myös apua jalkojesi iho- ja kynsimuutoksiin terveyttä edistävin keinoin. 

Jalkaterapia sopii kaikille!

Jalkaterapia

Hoitava hieronta

Hieronta poistaa lihaskireydet, rentouttaa, virkistää, luo hyvää oloa ja mieltä. Ammattitaitoinen lihashuolto tekee hyvää fyysisesti sekä psyykkisesti. Hoitavaa hierontaa voidaan käyttää mm. erilaisten tuki- ja liikuntaelin vaivojen hoidoissa tai myös kehon rentouttavana käsittelynä.

hoitava hieronta nainen lepää hierontapöydällä
Hoitava hieronta ja urheiluhieronta
uhreiluhieronta urheiluvammat

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnan tekniikat soveltuvat erityisesti ennen urheilusuoritusta tai urheilusuorituksen jälkeen tehtävään hierontaan, mutta soveltuvat hyvin myös kuntoliikkujan lihashuoltoon. Urheiluvammojen hoidossa urheiluhieronnasta on selkeä apu, jolloin saadaan lihas nopeammin taas toimintavalmiiksi.

Yksilövalmennus - Personal Training

Personal training, eli yksilövalmennus on henkilökohtaista, suunnitelmallista ja monipuolista kunto- ja ravitsemusvalmennusta. Oli tavoitteesi elämäntapamuutos, laihduttaminen tai kunnon kohottaminen, personal trainer on sinua varten!

Yksilövalmennus personal training
Personal Training
Dry needling eli kuivaneulaus

Dry Needling

Dry Needling eli kuivaneulaus on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa. Nimensä mukaisesti kehon sisään ei injektoida mitään vaan hoito perustuu pelkästään neulan aikaansaamaan vaikutukseen. Neuloina käytetään ohuita, steriilejä suojakaasuun pakattuja kertakäyttöneuloja.

Kivunhoitomenetelmänä Dry Needling on todettu erittäin tehokkaaksi, nopeaksi ja turvalliseksi triggerpisteiden hoitotavaksi. Hoito tehdään hieronnan yhteydessä ja siitä sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. 

 

Lue aiheesta lisää suomen Dry Needling yhdistyksen sivuilta.

Dry Needling

Akupunktio

Akupunktio on perinteinen kiinalainen hoitomenetelmä, jonka päämäärä on kiinalaisen lääketieteen mukaan saavuttaa elimistön tasapaino. Akupunktiossa neuloja pistetään niin sanottuihin akupunktiopisteisiin. Akupunktio tapahtuu ohuin steriilein kertakäyttöneuloin. Akupunktiolla voidaan hoitaa tuki- ja liikuntaelimistön kipuja, niska- ja hartialihasten kipuja, nivelrikon särkyjä, selkävaivoja, migreeniä ym. 

akupunktio naisen selässä neulat
Akupunktio
imukuppihieronta

Imukuppihieronta

Imukuppihieronta (liukukuppaus eli kuivakuppaus) on vanha kiinalainen hoitomuoto, jota käytetään hyvin monenlaisiin vaivoihin kuten lihashuoltoon, niska-hartiaseudun kireyteeen, kipeytyneeseen selkään ja iskiasvaivoihin. Imukuppihieronnassa ei tehdä haavoja, eli se on veretöntä ja kivutonta. Joskus käsittelyn jälkeen voit havaita ihon punotusta, mustelmia ja verenpurkaumia, mutta ne häviävät parissa päivässä.

Hieronta suoritetaan erikokoisilla kumisilla imukupeilla. Kun kuppi asetetaan oikein iholle, syntyy alipaine ja kupin alla oleva pehmytkudos vetäytyy kupin sisään. Hieronta tapahtuu liu'uttamalla kuppia tai pitämällä kuppia paikallisesti kipupisteen päällä. Tällä vanhalla menetelmällä on hoidettu mm. lihas- ja nivelkipuja, iskiasta, lihasten jännitystiloja jne.

Imukuppihieronta
Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on vanha hoitomuoto, joka kiihdyttää mm. aineenvaihduntaa, elvyttää pään verenkiertoa ja rentouttaa ja rauhoittaa pitkävaikutteisesti. Hoito elvyttävää ja antaa voimia koko kehoon ja mieleen. Vaikutusalueita ovat esimerkiksi unettomuus, levottomuus, migreeni/päänsärky, ahdistuneisuus, jännittyneisyys, ajatusten selkiyttäminen. Intialaista päähierontaa kutsutaan joskus myös stressipesuksi sen nopeasti stressiä purkavan vaikutuksen takia. Hoidon jälkeen olo on kevyt, energinen ja rentoutunut. Intialainen päähieronta sopii myös raskauden aikana.

intialainen päähieronta
Kinesioteippaus
kinestesioteippaus eli urheiluteippaus

Teippaus

Urheiluteippaus tukee vammaa ja vähentää kuormitusta, mutta ei kuitenkaan estä lihasten toimintaa.

Kinesioteippaus on monikäyttöinen teippausmenetelmä esimerkiksi erilaisten tuki- ja liikuntaelimistön tai neurologisten ongelmien hoidon tai kuntoutuksen osana.

Yksilölliset Orthopodo tukipohjalliset

Yksilöllisillä tukipohjallisilla voidaan vaikuttaa erilaisiin alaraajakipuihin vähentämällä vääränlaista kuormitusta ja aktivoimalla jalkaterän lihaksia. Alaraaja-analyysillä ja digitaalisella jalkojen skannausmenetelmällä suunnitellaan toimivat tukipohjalliset yksilöllisesti asiakkaan jalkojen mukaan. Tukipohjalliset voivat auttaa erilaisissa alaraaja vaivoissa mm. poistamalla kipua, vähentämällä kuormitusmuutoksia jaloissa, korjaamalla jalkojen virheasentoja, ehkäisemällä lihasten väsymistä sekä asentovirheiden syntymistä jalkojen nivelissä.

Tavallisimpia ongelmia, joihin yksilölliset tukipohjalliset voivat auttaa, ovat plantarifaskiitti (kantakalvojänteen aiheuttama tulehdus), mortonin neuralgia (hermopinne päkiän ja varpaiden alueella), lattajalka, alaraajojen pituusero, vaivaisenluun muodostuminen sekä polvien ja alaselän kiputilat.

Orthopedic Insoles
Orthopodo tukipohjalliset
Lisfix Medive lääkinnällinen hoitosukka nainen istuu sohvalla

Laadukkaat Mediven lääkinnälliset hoitosukat

Monikäyttöinen lääkinnällinen hoitosukka naisille sekä miehille, jota käytetään turvotuksen ja suonikohjujen sekä laskimovajaatoiminnasta aiheutuvan trombin (veritulppa) ja säärihaavan ennaltaehkäisyyn ja -hoitoon. Lääkinnällistä hoitosukkaa (tukisukka) käytetään myös suonikohjujen vaahtoruiskutuksen, -laserhoidon ja -leikkauksen jälkihoitoon. 

Lääkinnällinen tukisukka tilataan aina asiakkaan mittojen mukaan. Ensin mittauskäynnillä otetaan mitat, ja sen jälkeen valitaan sukan pituus, väri, materiaali, kompressioluokka jne. Lääkinnällinen tukisukka tarkoittaa sitä, että kompressio on suurin nilkan kohdalla, josta se asteittain vähenee sukan yläosaa kohti.

Saatavilla myös Medi travel -matkasukkia sekä naisille että miehille.

Medive hoitosukat
bottom of page